Presentació

Arrenca la 23a edició del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura de Girona del GEiEG, cita imprescindible en l’agenda de tots i totes els que ens estimem l’esport, la muntanya, l’aventura i aquesta admirable capacitat de l’esportista per superar-se a ell mateix, establir noves fites, créixer davant uns reptes —a simple vista, sovint impossibles— que se li presenten al davant i que afronta amb respecte i decisió. Sumem ja, 23 edicions, i podem dir tranquilament que el Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura del GEiEG està més que consolidat.

En aquesta vint-i-tres edició, primerament ens acompanyarà el popular Jordi Gamito que es presentarà "Sin nada para el camino de vuelta", el proper 7 de març. La segona sessió serà la de tota una referent del muntanyisme com és la Rosa Fernández que ens presentarà "Las 7 cumbres" el dijous 14 de març.  "¿Por qué hacemos esto?" serà la tercera projecció que ens presentarà Carlos Llerandi, el dia 21 de març. A la quarta sessió del 28 de març, ens acompanyarà el singular Genís Zapater amb el seu "Chaining Dream Peks"

Per aquesta nova edició tornarem a tenir, dintre del mateix cicle d'audiovisuals de muntanya i aventura, la película guanyadora del Festival BBVA de cinema de Muntanya. En aquest cas serà "This Mountain life" premi BBVA al millor film de muntanya 2018 i Premi FECC a la millor fotografia. Tot un luxe poder-la veure a una de les sales dels OCINE.

El Cicle novament tindrà la col·laboració dels OCINE Girona i d'Aresta-Camp Base que cal agraïr pel seu suport.

Inspireu aire pur i gaudiu del 23è Cicle d’Audiovisuals de Muntanya i Aventura GEiEG 2019.


Francesc Cayuela
President del GEiEG